J'adore chocolat

Dobro došli u magični svet čokolade! Naša najslađa radionica organizovana je u saradnji sa Adore Chocolat, kompanijom koja se bavi proizvodnjom najfinijih ručno pravljenih čokoladnih pralina. Na početku, uz degustaciju njihovih najkvalitetnijih proizvoda savladaćete profesionalne tehnike topljenja, prekristalizacije i razlivanja čokolade koje će Vam biti neophodne u daljem radu.

Podgrejaćemo atmosferu uz pripremu različitih egzotičnih ukusa prave tople čokolade i onda sa osmehom prelazimo na glavni deo večeri - praline. Koristeći stručne savete našeg čokolatijera i Vašu kreativnu energiju umakaćete, prelivati, oblikovati i valjati predivne čokoladne oblike, boje i ukuse a onda grickati, mljackati, uzdisati i opet grickati... Neće nas iznenaditi i poneka suza radosnica.

Ako ste mislili da je ovde kraj, prevarili ste se - uz priču o uparivanju vina i čokolade prelazimo na pravljenje savršenog musa od čokolade, a onda počinje Veliko spremanje - sve što je napravljeno ponećete kući u originalnim Adore pakovanjima da podelite svoja novostečene veštine i zadovoljstvo sa Vašim voljenima.

Najkvalitetnije belgijske sirovine i dugogodišnje Adore iskustvo, znanje i strast prema čokoladi garancija su večeri ispunjene zadovoljstvom i osmesima!


Cena: 50 EUR


Rezervišite radionicu

CHOCOLATE 101
Profesionalne tehnike rada sa čokoladom
HOT RUSSIAN
Topla čokolada sa Puschkin Black vodkom
FRANCE & ORANGES
Crna topla čokolada sa francuskim Cointreau likerom
12 + ONLY!
Preko 12 vrsta pralina.
Nugat ganache. Crna, bela i mlečna čokolada.
Pomorandže, lešnici,
bademi i pistaći.
ADORE vs. MOUSSE
AU CHOCOLAT
Savršeni čokoladni mus od najfinije belgijske čokolade
NJAM NJAM ADORE
Degustacije najboljih
Adore proizvoda
WINE. SPIRITS. CHOCOLATE.
Uparivanje vina, likera i
žestokih pića sa čokoladom