Škola kuvanja - Il Primo

Radionice

U našoj kuhinji hranu ćete pripremati od samog početka, koristeći sveže sezonske sastojke i proverene kulinarske tehnike.

Svaka naša gastronomska radionica sastoji se od kompletnog menija osmišljenog tako da kroz pripremu jela upoznajete nove kulinarske tehnike i veštine, principe rada sa namirnicama i da u atmosferi ultimativnog hedonizma uživate u fascinantnim ukusima i mirisima jela koje sami stvarate.
Po dolasku, uz aperitiv, naš dragi Chef objasniće Vam sve specifičnosti pripreme odabranog menija, anatomiju njegovih sastojaka i principe njihovog kombinovanja i upoznati Vas sa kulinarskim tehnikama koje ćete koristiti. Nakon kratkog uvoda vezujemo kecelje, zavrćemo rukave i počinjemo sa radom.

Kroz pripremu svakog jela Vaše veštine, kreativnost i samopouzdanje će rasti a dokaz da ste sve uradili kako treba čeka Vas nakon pripreme hrane kada će cela grupa večerati kompletan meni koji se spremao tokom radionice, uz odgovarajuća vina i dižestive.

U zavisnosti od radionice organizovaćemo i različite degustacije praćene zanimljivim informacijama. U opuštenoj atmosferi tokom zajedničke večere i druženja razgovaraćemo o alternativnim načinima na koji je meni koji smo pravili mogao biti proširen, izmenjen i na taj način će svako od jela koje ste naučili da pripremate postati jedna nova polazna tačka za Vaše lične kulinarsko iskustvo.


Rezervišite radionicu

Reference - stare radionice