fbpx

O nama

Il Primo škola kuvanja prva je škola ovog tipa u Srbiji, nastala iz naše iskrene potrebe za podizanjem nivoa gastronomske kulture i želje da se ljudima koje hrana intrigira ponudi potpuno novo iskustvo.

 

Verujemo da je u kuvanju sadržana sama esencija života. Ono je za nas način da u svakom trenutku najbolje stvari koje život nudi – prijateljstvo, ljubav, putovanja, hedonizam i zdravlje – ispunjavaju naše živote.

 

Radionice vode iskusni šefovi kuhinja najboljih beogradskih restorana, kreativni mozgovi iza najuspešnijih menija i najvećih gastronomskih brendova u Srbiji.

 

Ideja da nikada ne možemo naučiti sve o nečemu, pogotovo o nečemu što volimo inspiriše nas da nastavljamo da učimo i usavršavamo se. Vidimo kuvanje kao umetnost uživanja u životu i pozivamo Vas da u našoj kuhinji navučete kecelju, zavrnete rukave i počnete da uživate sa nama.

 

Bilo da ste osoba kojoj već prženje jaja predstavlja ozbiljan kulinarski izazov, neko ko sa lakoćom priprema savršeni čokoladni sufle ili samo želite da izađete i
uživate sa svojim prijateljima, u zabavnoj i opuštenoj atmosferi naše kuhinje iskusićete neočekivano gastronomsko zadovoljstvo.