Timski rad nikad nije bio ukusniji!

Želite da vaš tim bude najbolji, zar ne? Kako biste to postigli, važno je da vaš tim bude dobro povezan, da ima međusobno razumevanje i da zajedno radi na zajedničkom cilju. Zato smo ovde da vam pomognemo u organizaciji nezaboravne teambuilding aktivnosti za vašu školu!

Kulinarski teambuilding je najpopularniji vid teambuilding aktivnosti u svetu!

Postoji samo jedno mesto u Beogradu gde bankari nose kecelje i kuvarske kape, gosti iz inostranstva slažu pravu srpsku gibanicu a menadžeri prodaje utrljavaju začine u jagnjeće kotlete!

Teambuilding. Teambonding. Prijateljstvo. Učenje. Timski rad. Smeh. Takmičarski duh.

Za vaše zaposlene, klijente, saradnike, za vaš top menadžment. Za one tihe - da ih ostali čuju, za one glasne - da saslušaju druge, za svakog ko je ikad poželeo da se druži i uživa u vrhunskoj hrani i piću.

Kuhinja je oduvek bila najvažnije mesto okupljanja ljudi, važnih društvenih dešavanja i mesto najzanimljivijih socijalnih interakcija - tako je i danas u školi kuvanja Il Primo.

Kulinarski teambuilding - nezaboravno iskustvo koje delite sa kolegama!

Kulinarski teambuilding je sjajan način da unapredite timski duh i saradnju među zaposlenima, uz to da se zabavite i naučite neke nove kulinarske veštine. Naš tim će vam pružiti jedinstveno iskustvo kroz našu uslugu kulinarskog teambuildinga.

Naši kulinarski teambuilding događaji su dizajnirani da budu interaktivni i zanimljivi, sa fokusom na timskom radu i uživanje u hrani. Naši iskusni kuvari vodiće vas kroz korake u pripremi ukusnih jela, od predjela preko glavnih jela ka desertima.

Zašto izabrati kulinarski teambuilding?

  • Unapređuje timski duh i saradnju: radite zajedno kao tim kako biste pripremili ukusnu hranu
  • Razvija veštine: naučite nove kulinarske veštine od naših iskusnih kuvara
  • Podstiče kreativnost: dajemo vam priliku da eksperimentišete sa različitim ukusima i sastojcima i kreirate jedinstvene obroke
  • Zabava: uživajte u prijatnom druženju i ukusnoj hrani, dok se povezujete sa kolegama

Naši događaji se održavaju u opuštenoj atmosferi i prilagođeni su vašim potrebama. Možemo organizovati kulinarski teambuilding kao deo konferencije, godišnje zabave, korporativnog događaja ili proslave - na otvorenom prostoru, kod nas u Školi kuvanja ili nekom alternativnom prostoru.

Naš tim će vam pružiti sve što vam je potrebno da biste imali uspešan događaj, uključujući i sve sastojke i opremu za kuvanje. Na kraju događaja, uživaćete u uspehu i ukusnom obroku koga ste svojim rukama pripremili.

Ukoliko želite da unapredite timski duh, naučite neke nove kulinarske veštine i zabavite se sa kolegama, naš kulinarski teambuilding je prava stvar za vas!

Otkrijte nove kulinarske talente svog tima uz naš kulinarski teambuilding - rezervišite svoj termin danas!

Nguyen

Pišite nam za više detalja oko teambuilding aktivnosti

Ukoliko želite da za Vaš tim napravimo ponudu kulinarskog teambuildinga ili Vas zanimaju drugi detalji, pozovite nas na 060 3196 350 ili nam pišite na [email protected]

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.