Srbija, za početnike

🇷🇸 Kurs kuvanja “Srbija, za početnike” počinje u ponedeljak, 01.04.24. od 19h i održavaće se svakog ponedeljka tokom 6 nedelja

UPIS JE OTVOREN!

Za sve one koji žele da nauče da pripremaju srpsku domaću kuhinju naših majki i baka - ovaj kurs je prava stvar! Ne zahteva nikakvo predznanje a garantovano ćete naučiti sve što je potrebno da samostalno pripremite specijalitete sa kursa!

☎️ Rezervacije na 060.3196.350

Program kursa

BELLA ITALIA

🇮🇹 🇮🇹 🇮🇹  Kurs kuvanja "Bella Italia" počinje u četvrtka, 04.04.24. od 19h i održavaće se svakog četvrtka od 19h, tokom 6 nedelja. 

UPIS JE OTVOREN!

☎️ Rezervacije na 060.3196.350

„Ukoliko tvoja majka kuva italijansku kuhinju, zašto bi poželeo da ideš u restoran?" - Martin Scorsese

Dugo iščekivani kurs italijanske kuhinje iz Il Primo radionice!

6 italijanskih regija - 24 specijaliteta - 1 kurs za sve one koji vole Italiju

Italijanska kuhinja je jedna od najraznovrsnijih svetskih kuhinja, podeljena gastronomskim lokal-patriotizmom i delikatesima a snažno ujedinjena ljubavlju prema hrani.

Orijentisana na kvalitet lokalnih sastojaka, tradiciju pripreme hrane koja se prenosi sa kolena na koleno i zanatski pristup obradi namirnica - jedna je od najšarenijih, najzabavnijih i svakako najukusnijih kuhinja sveta.

Proučavaćemo i uživati u lokalnim specijalitetima regija Veneta, Toskane, Emilia Romagne, Ligurie, Lazia i Sicilije.

Program kursa
Mgg

OSNOVE KAMADO ROŠTILJA 1

i ostalih tehnika pripreme hrane na otvorenom plamenu

🔥🍖♨️🥩🥓🔥 Kurs kuvanja "Osnove kamado roštilja " počinje u sredu, 03.04.24. i održavaće se svake srede, tokom 6 nedelja. 

UPIS JE OTVOREN!

☎️ Rezervacije na 060.3196.350

 

Program kursa
Matt

Oh la la 2

Format: kurs, 6 termina      Trajanje časa: 2.5h       Cena kursa: 260 eur       Predavač: Slobodan Radeta

Kurs kuvanja Oh la la 2 počinje u sredu, 07.02.24. i održavaće se svake srede od 19-21:30h tokom 6 nedelja

☎️ Rezervacije na 060.3196.350

Kurs uživanja u najfinijoj hrani, vešto maskiran u samo još jedan nastavak kursa francuske kuhinje. Ultimativni "comfort food" na francuski način. Ovog puta ne tragamo za ukusima detinjstva - ovog puta stvaramo nova hedonistička sećanja za budućnost uživajući u trenutku. Intimno putovanje kroz čari francuske kuhinje i neke od njenih najekskluzivnijih i potpuno magičnih namirnica i specijaliteta - od pačjih grudi, "rijeta" od svinje preko burgundskog gulaša i normandijskih dagnji sa jabukama u konjak sosu sve do klasičnog "coq au vin"-a i telećih bubrega u Dijon sosu..

 

Program kursa
Oh la la 2

Francuske poslastice sa Gđom Mirkov

Format: kurs, 6 termina      Trajanje časa: 2,5h       Cena kursa: 260 eur      Predavač: Nina Babić, "Gđa Mirkov"

☎️ Rezervacije na 060.3196.350

Savršenstvo francuske poslastičarske umetnosti oživljava kroz naš novi kurs! Ući ćemo u čarobni svet choux testa, stvarati nezaboravne tartove s kremom od vanile i jagodama, ovladavati tehnikom pravljenja pariskog flana i kanela sa neodoljivom karamelizovanom koricom. Upustite se u slanu avanturu s fantastičnim quiche-om sa pivom i tartom od luka, uz bonus recept za rustični tart od sezonskog voća. Za kraj, učimo sve trikove pravljenja elegantnog creme brulee-a!

Pridružite nam se i stvorite magiju u vašoj kuhinji – doživite Francusku kroz ukusne poslastice! 🇫🇷🍰

Program kursa
Francuske poslastice sa Gđom Mirkov

Osnove kućnog kuvanja 2

Kurs kuvanja "Osnove kućnog kuvanja 2" počinje u ponedeljak, 05.02.24. i održavaće se svakog ponedeljka od 19-21:30h tokom 6 nedelja

Format: kurs, 6 termina      Trajanje časa: 2,5h       Cena kursa: 260 eur      Predavač: Tatjana Martić

☎️ Rezervacije na 060.3196.350

Zamislite da ste u kuhinji, pripremate jelo koje ste sami napravili i osećaj zadovoljstva koji dobijete kada vidite osmeh na licu onoga ko ga jede - to je nešto neprocenjivo! Naučite kako da postanete majstor u kuhinji uz naš kurs za početnike - 'Osnove kućnog kuvanja 2'!

Na ovom kursu ćete naučiti kako da pripremite različita jela, od savršenih italijanskih lazanja do vojvođanskog gulaša i američkih palačinki. Ali, to nije sve! Naučićete i kako da pripremite bruskete, domaći pate, "pull apart" hleb, mus od čokolade, panakotu i mnoge druge ukusne specijalitete.

Zašto je ovo važno? Zato što će vas ovaj kurs naučiti kako da spremate jela koja ćete moći da koristite u najrazličitijim situacijama. Bilo da ste sami, sa porodicom ili u društvu prijatelja, imaćete ceo arsenal recepata koji će vam omogućiti da impresionirate svakoga.

Program kursa
Osnove kućnog kuvanja 2

Osnove kućnog kuvanja 1

Kurs kuvanja "Osnove kućnog kuvanja 1" počinje u ponedeljak, 30.10.23. i održavaće se svakog ponedeljka od 19-21:30h tokom 6 nedelja

Format: kurs, 6 termina      Trajanje časa: 2,5h       Cena kursa: 260 eur      Predavač: Tatjana Martić

☎️ Rezervacije na 060.3196.350

"Ne morate kuvati moderna ili komplikovana remek dela - samo dobru hranu od svežih sastojaka", Julia Child

Ideja za ovaj kurs nastala je tako što je neko od naših gostiju sa mediteranskog kursa pripremajući paelju, u tajnosti i šapatom pitao koleginicu koja se tu našla - "ok je ova paelja i sve to, al' jel znate Vi kako se prže krompirići - to meni treba?". 

Napravili smo kurs za koji nije potrebno nikakvo predznanje i tokom kojeg ćete naučiti da pripremate jela koja ćete stvarno pripremati kod kuće na dnevnoj osnovi.

Naučićemo vas kako da pripremite savršenu italijansku pastu, tri različite vrste pite, sočne i hrskave krompiriće i batake iz rerne, domaću nedeljnu žutu supu i "rindflajš" sa pratećim sosevima, tehnike pohovanja i pravljenja pirea kao i pravilnu pripremu stejkova od ribe i mesa. 

Format: mini kurs, 6 termina      Trajanje časa: 2.5h       Cena kursa: 180 eur       Predavač: Slobodan Radeta

Program kursa

Oh la la 1

"La bonne cuisine est la base du véritable bonheur", Auguste Escoffier

"Dobra hrana je osnova iskrene sreće", Avgust Eskofije

Kako pripremiti sos restoranskog kvaliteta? Šta je to demi-glace? Kako se pripremaju svetli i tamni temeljci? Šta je "mirepoix" a koji začini čine "bouquet garni"? Da li je i zašto prava francuska supa od luka skupa zabava? Teleća blanketa - francuski specijalitet koji još niste otkrili! Tartar stejk u klasičnom izdanju kao i u "aller retour" verziji!

Otkrijte francusku kuhinju i njene specijalitete i unapredite svoja kulinarska znanja za primenu u svakodnevnom kuvanju. 

Format: kurs, 6 termina      Trajanje časa: 2.5h       Cena kursa: 260 eur       Predavač: Slobodan Radeta

☎️ Rezervacije na 060.3196.350

Program kursa